boom berg lucht
sloeber bengel speelclub goemmers rakwi tito keti aspi waslijn familiezondag belangrijke data moekes en vokes trooper belangrijk
blaadje home werking boekje oudleiding Verhuur Foto's bivak facebook moekesenvokes

Moekes en vakes

Beste moeke of vake,

In onze Chiro zijn wij voornamelijk bezig om elke week zoveel mogelijk kinderen een gekke en deugddoende zondag te geven. En dat is ook waar we goed in zijn 🙂 Maar Chiro is véééél meer dan dat alleen en daar willen we alle moekes en vakes ook graag bij!

Vanaf dit jaar introduceren we daarom met Chiro Broechem de “moekes en vakes”-lidkaart.

Elke bezitter van deze lidkaart ontvangt af en toe een mailtje van ons over alle belangrijke Chiro Broechem zaken.

Dit kunnen bijvoorbeeld activiteiten zijn die we graag met jullie vieren; ijsjes eten, kaas en wijn consumeren, een pintje drinken,… enz. De leidingsploeg vindt het super dat jullie er zijn en vinden het nog superder dat ze dan een babbeltje met jullie kunnen doen!

Soms heeft de leidingsploeg ook nood aan wat extra helpende handen (of voeten) die het werk lichter maken. Het motiveert ons ook enorm en helpende handen vinden wij nog superderder. Van deze zaken worden jullie òòk op de hoogte gesteld met de lidkaart!

En het grootste voordeel van al aan deze kaart isssss…. dat jullie er leuke voordelen uit kunnen halen op bepaalde Chiro-evenementen (een percentje of een gratis drankje … )

Om een lang verhaal kort te maken; een moeke of voke van Chiro Broechem zijn is tof want CH CHI CHIRO, WE ZIJN EEN TOFFE BENDE, WE ZIJN VAN DE CHIRO, schol!

contact

Als je 't mij vraagt ... Chiro Broechem ©