Baksteentje Bijdragen

Helaas heeft Chiro Broechem ook te kampen gekregen met de gevolgen van de corona-crisis. Zo zijn onze Retrofuif en andere activiteiten niet kunnen doorgaan, wat een flink gat gemaakt heeft in ons kampbudget. Daarnaast hadden we nog een tegenslag: de huurprijs van onze tenten viel dit jaar een pak hoger uit dan andere jaren. Om het kamp voor iedereen toegankelijk te houden, hebben we dit tekort maar zeer beperkt verrekend in het kampgeld.

Omdat we alle leden toch een bangelijk kamp willen bezorgen, kan iedereen die wil zijn baksteentje naar keuze bijdragen. Uiteraard is dit niet verplicht, maar je zou er ons wel enorm mee steunen.

Concreet kan je in onze plaats een tent huren voor op kamp (dit zijn onze huurprijzen):

  • Huur een patrouille voor een dag: €9
  • Huur een patrouille voor twee dagen: €18
  • Huur een senior voor vier dagen: €52
  • Vrije gift: €??

Indien je geïnteresseerd bent, gelieve onderstaand formulier in te vullen, zo kunnen we een persoonlijk bedankje voorzien 🙂

Leuk om te weten is dat niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren een gift vanaf €40 fiscaal aftrekbaar is. Indien je hiervoor een attest wenst, dien je je bedrag te storten naar Chirojeugd-Vlaanderen vzw. Zij sturen jou begin maart 2021 een fiscaal attest. Wij krijgen jouw volledige bedrag binnenkort al op onze rekening.

  • Kies je voor een totaalbedrag onder de €40, dan kan je storten op onze nieuwe kamprekening: BE20 7370 5080 0256 met als mededeling: ‘Baksteentje bijdragen’ + je naam.
  • Kies je voor een totaalbedrag van €40 of meer én wil je deze gift fiscaal aftrekbaar maken, dan kan je storten op het rekeningnummer van Chirojeugd-Vlaanderen vzw: BE67 0000 1507 2887 met als mededeling: “gift – AG /0209”

Bedankt om mee te bouwen aan een onvergetelijk kamp!