Wat is Chiro?

Welkom bij Chiro Broechem!

Ben je op zoek naar een plek waar jouw kinderen niet alleen nieuwe vrienden kunnen maken, maar ook leren en plezier beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat is Chiro?

Chiro is zoveel meer dan alleen een jeugdbeweging. Het is een warme gemeenschap waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn en waar ze nieuwe contacten leggen met leeftijdsgenoten.

Bij ons draait het om spel, avontuur, creativiteit en vriendschap. Elke zondag staat onze enthousiaste leidingsploeg klaar met activiteiten. Van uitdagende bosspelen tot knutselnamiddagen en van sportieve uitdagingen tot gezellige kampvuren: bij Chiro beleven we samen de leukste momenten.

Maar Chiro is ook meer dan alleen op zondag samenkomen. Het is ook deelnemen aan kampen, weekends en tal van andere activiteiten gedurende het hele jaar.

Enkele praktische informatie:

Hieronder vind je de praktische informatie over onze Chirozondagen en andere activiteiten:

Chirozondagen:

Normaal gezien vinden onze Chiroactiviteiten plaats van 14:00 tot en met 17:00 uur op zondag. De planning van de Chirozondagen is te vinden op onze website onder de verschillende afdelingen (LINK).

Op deze pagina vind je het boekje terug waarin precies staat wanneer de Chiro doorgaat. Houd er rekening mee dat één keer per maand er een ‘familiezondag’ is, wat betekent dat het die gaan geen Chiro is.

Kinderen uit de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar zijn de sloebers.

 

Welke kleding moet mijn kind aandoen?

We zijn fier dat we in de Chiro zitten en laten dit ook graag zien.
Daarom herken je ons snel aan onze Chirokleren.
De huidige Chirokleren zijn geen teken van ‘iedereen hetzelfde’, maar van verbondenheid over verschillen heen. Deze Chirokleren kunnen aangekocht worden via onze website (LINK).

Wat moet mijn kind meenemen?

 

 

Op de Chirozondagen vragen we de leden om naast hun Chirokleren  ook water en een vieruurtje mee te nemen (bijvoorbeeld een koekje of stukje fruit).

Speciale activiteiten:

Naast de gewone Chirozondagen zijn er ook nog  speciale activiteiten zoals daguitstappen, weekends, enzovoort. Deze data worden ook  vermeld in het boekje op de site.

Als Chiro organiseren we ook verschillende evenementen. Deze evenementen zijn te vinden op onze website onder het tabblad ‘Evenementenblaadje’ (LINK)

Communicatie:

De meeste info vind je terug op onze site (LINK) en onze facebookpagina (LINK)

Daarnaast hebben we ook 2 whatsappgroepen

De eerste groep is een algemene groep met alle ouders in.
Hier delen we info die voor iedereen van toepassing zijn zoals groepsuitstappen en maken we ook af en toe reclame voor onze evenementen

De tweede groep is een apart whatsappgroep voor de afdeling.
Hier krijg je info wat enkel voor de eigen afdeling van toepassing is.
Mogen ze verkleed komen, we gaan knutselen en nemen mee…,
Hier kan je ook al je vragen stellen aan de leiding.

Kom je ook graag eens van de Chiro proeven?

Kom dan zeker 21 april om 14u een langs!
Zo kan je zelf ervaren wat Chiro zo leuk maakt

Tot dan

Chiro Broechem