Kaas- en Wijnavond

Graag zouden wij jullie willen uitnodigen op zaterdag 26 maart 2022 op onze jaarlijkse kaas-en- wijnavond. Jammer genoeg konden we jullie vorig jaar niet ontvangen. Maar we staan te popelen om er weer een topavond van te maken. Een avond waar je naar hartenlust kan smullen en gezellig kan bijpraten met vrienden, familie, buren, oud-leiding, iedereen die je lief is! Wij presenteren voor jullie een rijkelijk kaasbuffet, aangevuld met nootjes, brood en véél vers fruit, m.a.w. kaas à volonté!

En dit alles voor de prijs van 17 euro. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we choco, speculaaspasta, smeerkaasjes, … voorzien. Hiervoor betaal je slechts 9 euro. 

Hou je niet zo van kaas? Geen probleem, voor 15 euro kan je genieten van een vleesschotel, gevuld met spek, ham, preparé en ander lekkers! Wil je het graag wat extra gezond, kies dan voor een schotel met een knapperig assortiment groentjes met wat minder vlees voor 14 euro. Voor deze schotels krijg je bij aankomst een BON aan de kassa om je schotel te gaan afhalen. Kom gerust wat bijhalen moest je buikje nog knorren na één portie. 

We voorzien ook aangepaste wijnen, dranken en dessert, deze zijn echter niet in de prijs inbegrepen. 

Onze kaas-en-wijnavond gaat dit jaar terug door in den Boomgaard te Broechem. Je bent welkom vanaf 18u om een hapje te eten. Om 21u is iedereen ook uitgenodigd om er nog ene te komen drinken. 

Ter entertainment van de kinderen voorzien wij een ontspanningshoek met spel- en knutselmateriaal en een heus springkasteel!

BELANGRIJK: Inschrijven kan tot en met donderdag 17 maart 2022. Je inschrijving is pas compleet als je een bevestigingsmail hebt gehad én wanneer je hebt overgeschreven op volgend rekeningnummer (ten laatste 19 maart): BE10 7330 0016 2304

Dan zien we jullie graag 26 maart om er samen een topavond van te maken!

De leiding van Chiro Broechem

QUIZ

Hou alvast vrijdag 25 maart vrij want Chiro Broechem nodigt je uit op de 5e editie van onze quiz!
Zorg er zeker voor dat die hersencellen opgewarmd zijn want je gaat ze goed kunnen gebruiken.
Wees niet verlegen om vrienden, familie, kennissen… uit te nodigen voor een gezellig avondje quizzen.

Tot binnenkort!

HOE? WAT? WAAR?
25 maart 2022
Deuren gaan open om 19:30 en start van de quiz om 20:00
Ploeg: 4-6 deelnemers
Deelnameprijs: €30/ploeg.
Locatie: Den Boomgaard

Inschrijven Kaas- en Wijnavond

De inschrijvingen zijn nog niet geopend!

Inschrijven Quiz

De inschrijvingen zijn nog niet geopend!