Moekes en Vokes

De Chiro da’s toch één leuke knotsgekke gezellige familie? En in elke familie zijn er toch altijd een stel enthousiaste toffe moekes en vokes?

Zo ook zijn er in de chiro een 10-tal ouders die af en toe de koppen bij elkaar steken om de ganse Broechemse Chirofamilie te entertainen. Jaarlijks organiseren we een winterse wandelzoektocht voor groot en klein. Tijdens het Chirokamp troosten we de achterblijvers met een Bye Bye Que.

Je ziet ons ook wel eens verschijnen achter een Chirotoog en we trekken mee aan de kar bij de ‘ouwe dag’. Op vraag van de leidingsploeg steken we al eens een handje toe waar nodig.

Ben je ook zo’n enthousiaste Chiropaps of -mams? Zie je het zitten om een paar keer per jaar te vergaderen en je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je altijd welkom. Spreek gerust Bart, Bart, Sofie , Els, Britney, Reine, Koen, Geert, Joene of Tinne aan. De leiding van je chirowieter kan je vast ook naar ons doorverwijzen en we hebben een email-adres => moekenvok@hotmail.com.

En voel je je eerder een tante of een nonkel die er graag bij is wanneer je tijd, goesting, energie of … hebt… Meer dan welkom, zeggen we dan. Ben je een oud-leider of leidster dan ben je natuurlijk ook part of the family. Is er iets leuker dan samen familieherinneringen ophalen aan een kampvuur?

Hou zeker het evenementenblaadje in het oog, zodat je het volgend familiefeestje tijdig in je agenda kan noteren.