boom berg lucht
sloeber bengel speelclub goemmers rakwi tito keti aspi waslijn familiezondag belangrijke data moekes en vokes
blaadje home werking boekje oudleiding Verhuur Foto's bivak facebook moekesenvokes

Kaas & Wijnavond

Graag zouden wij jullie willen uitnodigen op zaterdag 11 maart 2017 op onze jaarlijkse kaas-en- wijnavond. Een avond waar je naar hartenlust kan smullen en gezellig kan bijpraten met vrienden, familie, buren, oud-leiding, iedereen die je lief is!

Wij presenteren voor jullie een rijkelijk kaasbuffet, aangevuld met nootjes, brood en véél vers fruit, m.a.w. kaas à volonté! En dit alles voor de prijs van 14 euro. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we choco, speculaaspasta, smeerkaasjes, … voorzien. Hiervoor betaal je slechts 9 euro.

Hou je niet zo van kaas? Geen probleem, voor 15 euro kan je genieten van een vleesschotel, gevuld met spek, ham, preparé en ander lekkers!  Wil je het graag wat extra gezond, kies dan voor een schotel met een knapperig assortiment groentjes met wat minder vlees voor 16 euro. Voor deze schotels krijg je bij aankomst een BON aan de kassa om je schotel te gaan afhalen. Kom gerust wat bijhalen moest je buikje nog knorren na één portie.

We voorzien ook aangepaste wijnen, dranken en dessert, deze zijn echter niet in de prijs inbegrepen.

Onze kaas-en-wijnavond gaat dit jaar terug door in den Boomgaard Broechem (en dus niet in het Gildenhuis). Je bent welkom vanaf 18u om een hapje te eten. Om 21u is iedereen ook uitgenodigd om er nog ene te komen drinken, en misschien ook één van onze keti’s of aspi’s te huren. Want vanaf 21u organiseren ze een “Rent-a-friend”. De leden worden dan geveild om op een zondag bij hun huurders klusjes te gaan opknappen, of gewoon voor 3 uur lang hun vriend te zijn.

Ter entertainment van de kinders is er ook dit jaar weer een spetterende kinderdisco en een fameuze kleurwedstrijd!

BELANGRIJK: Inschrijven kan tot en met zondag 5 maart 2017. Je inschrijving is pas compleet als je een bevestigingsmail hebt gehad én wanneer je hebt overgeschreven op volgend rekeningnummer (ten laatste 9 maart): BE10 7330 0016 2304.

Dan zien we jullie graag 11 maart om er samen een topavond van te maken!

 

Tot smuls!

 

 

Inschrijven

‘t is voorbij, tot volgend jaar!

contact

Als je 't mij vraagt ... Chiro Broechem ©