Baidar kookt Afghaans

Liefste Chiro sympathisanten,

Zoals jullie misschien weten hebben we er sinds dit jaar een fantastische Chiro leider bij.

Baidar zorgt als de beste voor onze jongste leden en doet ondertussen zijn uiterste best om zijn familie, die momenteel nog in Afghanistan is te ondersteunen. En daar willen wij uiteraard graag bij helpen!

Zondag 16 april kookt baidar voor ons en maakt hij heerlijke typische Afghaanse gerechtjes.

Dit in de vorm van een take-away avond. Jullie kunnen zelf kiezen tussen 3 maaltijden en deze bestellen op onze site. Wat hebben we nu juist in petto?

Kip korma 11€
Een eenvoudig en smaakvol gerecht van kip in een kruidige tomatensaus met kurkuma, knoflook, ui, citroen en lekkere rijst.

Kabuli palaw (vegetarisch) 11€
Een traditioneel Afghaans gerecht van rijst met rozijnen, wortel, ui, knoflook en kurkuma.Bij deze zoet-zoute combinatie kan je zelf nog yoghurt (of een stukje lamsvlees voorzien).

Bolani (beschikbaar met of zonder vlees) 12,5€
Een Afghaans platbrood gevuld met aardappel, vlees, ui en chili. Een hartige snack die je kunt dippen in een groene chutney of knoflook-munt-yoghurt.

Heb je besteld, dan krijg je hiervan een bevestiging e-mail (controleer zeker ook je spam als je de mail niet meteen vindt) en kan je jouw gerechten komen afhalen Zondag 16 april tussen 5-6 uur. Betalen kan op de Chiro cash of met de kaart.

Nodig vrienden, familie, buren of collega’s uit om samen gezellig te eten en er zo voor te zorgen dat Baidar en zijn gezin het hopelijk snel wat beter stellen!