Welkom op de nieuwe website!

Hier is hij dan, de nieuwe website! Wat kan je hier allemaal vinden?

Op de Homepagina vind je als eerste de laatste nieuwsberichten, daaronder kan je snel doorklikken naar het boekje van je kind om te weten te komen wat ze deze maand weeral gaan uitsteken!

Op de Nieuws pagina vind je een overzicht van alle nieuwsberichten, zo blijf je steeds op de hoogte van evenementen en speciale dagen.

Onder het menu Agenda zijn de pagina’s Evenementen en Kalender te vinden. Op de evenementenpagina vind je alle info over de Kaas- en Wijnavond, de Quiz en de Retrofuif, je zal je binnenkort ook daar kunnen inschrijven voor deze evenementen. Op de kalender vind je de Familiezondagen en de volledige Planning voor de rest van het Chirojaar.

Bij Boekjes vind je wat elke groep de komende maand zal doen, in het Evenementenblaadje vind je een uitgebreid overzicht van de gemeenschappelijke activiteiten voor de komende 2 maanden.

Op de Verhuur pagina vind je wat we verhuren, aan welke prijs en met wie je daar contact voor moet opnemen.

Onder Over ons vind je heel wat infopagina’s. Op de contactpagina staan onze contactgegevens, nadat de nieuwe leiding per groep bekend gemaakt is, zullen hier ook de contactgegevens van de volledige leidingsploeg te vinden zijn. Op de Werking pagina vind je algemene info over onze Chiro en de afspraken. Op de Uniformen pagina kan je uniformen bestellen. Op de drie overige pagina’s vinden jullie info over de Moekes en Vokes, de Oudleiding (binnenkort toch) en Trooper.